Quinta da Fonte, B&B en agroturismo
 

Vroegboekkorting 2018 bij Agro-turismo Quinta da Fonte in Midden-Portugal

Op een paradijselijk plekje in Midden-Portugal runnen de Nederlandse Liedewij en Jolein hun kleinschalige boerencamping Agro-turismo Quinta da Fonte. Boek voor 1 maart je vakantie voor 2018 en je krijgt een leuke vroegboekkorting.

Gepubliceerd op: 2 januari 2018

Liedewij en Jolein van Quinta da FonteGezelligheid, rust, natuur en (h)eerlijk biologisch eten. Agro-turismo Quinta da Fonte is een fijne plek voor liefhebbers van 'back-to-nature'-vakanties. Even helemaal onthaasten in het groen van Midden-Portugal. Je kunt er verblijven in een kleurrijk vakantiehuisje, rustieke gastenkamer, romantische caravan of volledig ingerichte verhuurtent.

Geniet tijdens je verblijf zeker ook van de kookkunsten van Liedewij en Jolein. In het restaurant serveren zij 6x per week (op verzoek) verse biologische maaltijden. Verder vind je op de quinta een bar, een kleine campingwinkel en is er de mogelijkheid om maaltijden en snacks af te halen.

10% korting als je boekt voor 1 maart

Wil je zeker zijn van een plekje op deze kleinschalige agro-turismo, wacht dan niet met reserveren. Als je voor 1 maart een vakantie boekt voor 2018, krijg je 10% vroegboekkorting.

Verblijf in huurtenten met 10% korting in mei en juni

De Waard huurtent Quinta da FonteHoud je van kamperen, maar niet van het gesjouw met een complete uitrusting in het vliegtuig? Reserveer dan een van de volledig ingerichte De Waard Albatros huurtenten.

Bij verblijf in mei of juni 2018 ontvang je 10% korting op de huurprijs.

De tenten staan op een ruime plek en beschikken elk over een goed geoutilleerde kleine buitenkeuken, picknicktafel, zonnestoelen, bedden met dekbed en kussen. Geschikt voor maximaal 4 personen; een bijzettentje reserveren voor de kinderen is ook mogelijk.

Meer weten over de agro-turismo van Liedewij en Jolein of direct een vakantie boeken? Ga dan naar de website van Agro-turismo Quinta da Fonte.

Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →