Bed and breakfast te koop in Midden-Portugal, Quinta do Eco
 

Bed and breakfast van Belgen te koop in hartje Portugal


Droom je van een eigen B&B in het buitenland? Misschien is dit wel jóuw kans. De Belgische Lieve en Herwig willen met pensioen. Daarom hebben ze hun bed and breakfast te koop gezet. Het domein, Quinta do Eco, ligt op een rustige plek in hartje Portugal.

Zwembad met kinderbad
 

Riante woning aan de rand van een klein dorp

Quinta do Eco ligt in hartje Portugal, op een uitzonderlijke plek waar rust centraal staat. Op het domein staat een riante woning met zwembad en opslagplaats.

De woning ligt aan de rand van een klein dorp, volledig alleen en op ongeveer 1,5 km van het centrum. Deze woning is 11 jaar geleden volledig verbouwd en uitgebreid. Zo'n 225 m2 is overdekt, de totale bruikbare oppervlakte is ± 410 m2 (verdieping en kelder inbegrepen).

Het huis is samengesteld uit een grote living en eetplaats (samen ± 105 m2), ingerichte keuken (± 15 m2), 5 slaapkamers, 4 badkamers, ruimte voor kantoor, berging, kelder en TV-ruimte (± 45 m2, makkelijk in te richten voor andere functie). Eén van de slaapkamers beschikt over een groot overdekt balkon met prachtig uitzicht over het zwembad en de vallei.

Living van B&B Quinta da Eco

 

Living en keuken grenzen aan een mooi terras van ± 100 m2. Ook voor de woning is een terras van ± 35 m2 met aansluiting op drie slaapkamers. Deze drie kamers hebben een aparte ingang en zijn momenteel in gebruik als bed and breakfast. Twee van de gastenkamers ( elk ± 37 m2) hebben een eigen badkamer. Voor de B&B is een vergunning aanwezig. Deze kan dus worden voortgezet door de koper.

Groot terras

gastenkamer

 

Alle voorzieningen elektriciteit, waterleiding, centrale verwarming (op gas), ramen en deuren met dubbele beglazing zijn dus zo goed als nieuw. TV, telefoon en internetaansluiting zijn eveneens aanwezig. Drinkwater komt uit een geboorde put van 110m diep met een debiet van 2.000 liter per uur(!)

Zwembad, waterputten en moestuin

Het domein is ± 16.500 m2 groot en bevat verder een groot zwembad (5x15m) met aan het hoofdeinde nog een kinderbadje (3x3m). Ook is er een opslagplaats van 150 m2 (10x15m) met grote toegangspoort, zes jaar geleden gebouwd. Verder een groot afdak dat dienst deed als hooiopslagplaats en paardenstal. Dit afdak is rondom afgesloten met dekzeil.

Ongeveer 3.000 m2 van het domein, met daarop de woning, is omheind (1,5m hoog). Drie weides zijn omheind met schrikdraad. Ook is er een moestuin. Op de rest van het terrein staan fruit-, olijf- en dennenbomen en kurkeiken. Op het landgoed bevinden zich verder nog drie waterputten, geschikt voor drinkwater voor dieren en voor het sproeien van de tuin.

Contact opnemen

De verkoopprijs van de B&B is € 385.000. Voor meer foto's en info kunt u terecht op de website www.quintadoeco.be. Contact is mogelijk via telefoon +0351 274866240 of e-mail quintadoeco@yahoo.com
 


Dit is ook interessant:
Te koop: B&B in Centraal PortugalVrijstaande B&B te koop
Te koop: vrijstaande B&B met woonhuis in Centraal Portugal. Van Nederlandse eigenaren.
Gastvrij Portugal, bed and breakfasts en hotelsGastvrij Portugal
Op zoek naar een vakantiestek met rust en ruimte? Op Gastvrij Portugal vind je die authentieke B&B of luxe hotelkamer.
Serra da Estrela in Midden-PortugalBeiras, Midden-Portugal
Toeristische informatie over de Beiras, Midden-Portugal.
Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Haal de sfeer van Portugal in huis
Overwinteren in Portugal
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Roadtrip Portugal over de N2 of Route 66
Cascais, stijlvolle badplaats bij Lissabon
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →