Vroegboekkorting vakantie 2019
 

Vroegboekkorting voor je Portugal vakantie 2019

Vroeg je vakantie boeken heeft zo zijn voordelen. Vaak is er nog keus in populaire accommodaties, er zijn vroegboekkortingen, leuke extra's, goedkopere vliegtickets én je hebt lekker lang vakantievoorpret. Check daarom hier de lopende acties.

Gepubliceerd op: 11 januari 2019

Op tijd boeken kan een slimme keuze zijn. Zeker als je met kinderen op vakantie gaat en je bent aangewezen op de schoolvakanties. Januari is voor velen dan ook dé maand om de (zomer)vakantie te boeken.


Eliza was here: kortingscode voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar

Kleinschalig, weg van de massa en met 'couleur locale'. De adresjes van Eliza was here zijn geliefd bij vakantiegangers die houden van rust en authentieke sfeer. Door de kleinschaligheid is het wel snel vol, dus niet wachten met reserveren!

Met de kortingcode EZ19_GEZIN50 krijg je nu € 50 korting op een gezinsvakantie met kinderen tot 18 jaar (boeken voor 11 februari 2019 op een vakantie met vertrek voor 31 oktober 2019). Je boekt incl. vlucht en huurauto, een kinderstoeltje is bij te boeken.

Gezinsvriendelijke accommodaties van Eliza was here in Portugal


 

TUI: Snelle Boekers Voordelen

TUI Snelle Boekers VoordelenWie bij TUI nu al een vakantie boekt voor de zomer van 2019, profiteert van Snelle Boekers Voordelen. Je krijgt naast extra vroegboekkorting (tot € 100) ook een laagste prijs garantie én je hoeft niet aan te betalen tot 6 weken voor vertrek. P.S.: wist je dat TUI een mooie collectie duurzame accommodaties aanbiedt in Portugal?
Bekijk Snelle Boekers Voordelen bij TUI


 

Sunweb: vroegboekkorting tot wel € 300

Boek je een zomervakantie bij Sunweb vóór 28 februari 2019, dan krijg je vroegboekkorting die kan oplopen tot wel € 300. Je vindt de korting in het winkelmandje. Verder mag je gratis omruilen als je boekt voor 31 januari 2019.
Bekijk vroegboekdeals van Sunweb


 

Corendon: vroegboekkorting én laagste prijs garantie

Vroegboekkorting CorendonHoe sneller je een vakantie boekt bij Corendon, hoe hoger het vroegboekvoordeel is. Je ziet de korting direct in de prijsberekening die vooraf gaat aan je boeking. Ook geven ze bij Corendon een laagste prijsgarantie. Zie je de reis elders goedkoper, dan matchen ze de prijs (lees voorwaarden op de website). Bekijk vroegboekkorting bij Corendon


 

Vacanceselect: vroegboeken met fijne extra's

Boek vroeg je favoriete vakantiepark bij Vacanceselect, dan heb je komende zomer vrijwel zeker een plekje. Ook krijg je nu vroegboekkorting bij veel accommodaties. Nog meer voordelen: je kunt gratis annuleren tot 31 januari 2019 en kosteloos wijzigen tot 1 maart 2019 (lees de exacte voorwaarden na op de website van Vacanceselect). Bekijk vroegboekactie van Vacanceselect


 


Dit is ook interessant

Kindervakantie PortugalKindervakanties Portugal
Alle leuke kindervakanties in Portugal bij elkaar.
Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →