Disclaimer website Portugal vakantie .info

Portugal vakantie .info biedt een onafhankelijk overzicht van vakanties naar Portugal. Alle gegevens op deze website met betrekking tot vakanties en accommodaties zijn afkomstig van de betreffende touroperators, particulieren en verhuurders. Wil je een vakantie of accommodatie boeken, klik dan door naar de website van betreffend reisbureau of van de verhuurder.

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website zo veel mogelijk is bijgewerkt. De uitgever is niet aansprakelijk voor consequenties die voortvloeien uit gebruik van deze website.

Portugal vakantie .info bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciƫle aanbieders van vakanties naar Portugal. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website.

Portugal vakantie .info heeft geen bemiddelende functie in vakanties naar Portugal en het (ver)huren van accommodaties. Elke transactie is dan ook een zaak tussen de aanbieder van de vakantie en de vakantieganger. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de vakanties of accommodaties te suggereren. Kortom, vermeldingen van bedrijven op Portugal vakantie .info kun je vergelijken met advertenties in de krant, of op het prikbord in een supermarkt.

Bij het samenstellen van de informatie over vakanties aangeboden door derden, besteedt Portugal-vakantie.info veel zorg aan de juistheid van de gegevens. Desondanks kan Portugal vakantie .info de juistheid en volledigheid van deze informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door verhuurders van de accommodaties. Derhalve kan Portugal vakantie .info niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Portugal vakantie .info heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Portugal vakantie .info gemelde links.