Actieve en creatieve vakanties in Portugal
 

Links Actieve vakanties


 • Bijzonder Portugal - actieve vakanties. Compleet overzicht van sportieve en creatieve vakanties in Portugal, zoals: wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, outdoor sporten en overige actieve vakanties. Verder ook creatieve vakanties, body & mind-vakanties (yoga, meditatie) en meer...
 • Bike Rent Silvercoast. Op de fiets de Zilverkust verkennen. Heerlijk fietsen in de omgeving rondom de badplaats São Martinho de Porto. Dat kan met de huurfietsen van Bike Rent Silvercoast, fietsverhuurbedrijf met Nederlandse eigenaren.. 
 • O Pioneiro do Mondego - kayaktochten in centraal Portugal. Dagelijks prachtige kanotochten over de Mondego-rivier, door de natuur tussen Coimbra en Penacova. Ook zeer geschikt als familieactiviteit.
 • Golfreizen.nu. Voor golfreizen naar de Algarve, Costa Estoril (Cascais) en Costa Azul (Costa Caparica en Sesimbra).
 • Surfvakantie Portugal. Portugal is vanwege zijn golven erg populair onder surfers. Surf-vakanties.nl geeft informatie over de beste stranden, surfvakanties en surfcamps in Portugal.
 • Wandelroutes door vrij onbekende gebieden van Portugal, geïllustreerd met kaartjes en levendige beschrijvingen van het belopen gebied (ook prima geschikt voor de luie stoel), boordevol praktische tips. Dat is wat de reeks wandelgidsen over Portugal van Roel Klein en Bert Stok te bieden heeft. Op de website staan alvast wat voorbeeldroutes en prachtige foto's.
 • Wandelvakanties in de Alto Alentejo, tijdens een individuele wandelvakantie of gedurende een groepswandelvakantie. Vanuit Quinta do Pomarinho wandelt u in het natuurpark Serra de São Mamede op de grens met Spanje met doorleefde landschappen, typisch mediterrane vegetatie, met adembenemende uitzichten, bijzondere vogels, eeuwenoude paden en pittoreske vestingstadjes.
 • Alegria - Portugal by horse. De Belgische Tom en Liesje organiseren paardrijtochten in de streek Beira Alta (Midden-Portugal). Je kunt begeleide tochten maken van een uur, een dag, een weekend of een week.
 • Portugalwalks.com, organiseert individuele- en groepswandelreizen door verschillende gebieden: Minho, Sintra en omgeving, Serra da Estrela en Algarve. Portugese ondernemers, Engelse tekst.
 • 'Op de fiets'. Luc Oteman schreef fietsgidsen over verschillende landen, waaronder Portugal. Op de site vind je fietstips, een voorbeeldroute en reacties en aanvullingen op het boekje die je zeker moet lezen.
 • Portugal Golf. Met golfcourses, toernooien, scholen en clinics in Portugal. Verder uitleg over de spelregels. Engelse versie beschikbaar.
Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →
Meer actieve vakanties bij:
Bijzonder PortugalSNP Natuurreizen