De beste, bijzondere reisgidsen Portugal in 2017
 

De beste, meest bijzondere Portugal reisgidsen

Bladeren, beetje lezen en veel plaatjes kijken, alvast plannen maken voor je volgende vakantie. Heerlijk genieten is dat. Ben jij ook gek op reisgidsen? Dan mag je deze anders-dan-anders gidsen zeker niet missen.

 

WILD Guide Portugal

Wilde Guide PortugalHidden places, great adventures and the good life. Deze reisgids (2017) brengt je naar plekjes die je in geen enkele andere gids vindt.

Verborgen rivierstrandjes en watervallen om in te zwemmen, soms zo rustig dat je gerust kunt skinny dippen. Geheime stranden en zeegrotten, plekjes vol historie en eeuwenoude kastelen. Restaurants waar de locals ook heen gaan. De kleurrijkste feesten op het platteland, traditioneel handwerk en lokale markten. Heel veel natuurschoon, bergen en valleien, wonderschone bossen en wild life. Uiteraard ook fijne adresjes om te slapen: van camping of 'logeren bij de boer' tot luxe retreats. Voor iedereen die meer wil zien dat de bekende toeristische attracties en Portugal écht wil ervaren (Engelstalige reisgids).
[ Koop WILD Guide Portugal ]


I Love the Seaside Portugal, roadtrippen langs de Atlantische kust

Reisgids Portugal, I Love the SeasideI Love the Seaside (2017) neemt je mee langs de ruim 800 kilometer kustlijn van Portugal. Over de groene heuvels in het noorden, via verlaten stranden naar de hoofdstad Lissabon, langs steile kliffen en slaperige dorpjes in de Alentejo naar het zuidwesten van de Algarve.

Een groot deel van de kust komt aan bod, op een stuk van de zuidelijke Algarve na. Met een aantal kuststeden en ‑dorpjes als uitvalsbasis, vind je in het boek de mooiste plekjes, de fijnste stranden, de beste logeeradresjes en eet- & drinkgelegenheden. Leuk detail: door de reisgids heen staan yoga-oefeningen voor aan het strand, om nog meer te kunnen relaxen. Een aanrader voor wie houdt van een ongedwongen surf- en campersfeertje (ook als je zelf niet op de surfplank gaat staan).
[ Koop I Love the Seaside Portugal ]


Lannoo’s Autoboek Portugal - De mooiste routes en regio’s

Lannoo's Autoboek PortugalFly drive naar Portugal geboekt of ga je rondtoeren met je eigen auto? Waar ga je dan beginnen en wat mag je écht niet missen? In Lannoo's Autoboek Portugal (2017) vind je een hoofdstuk met meer dan 3 weken aan superhandige autoroutes door het hele land. Van Lissabon, via de Estremadura en Beira Litoral naar Porto. Via de groene Minho en de eenzame Trás-os-Montes naar de Douro-vallei. En via Midden-Portugal door de Alentejo naar het zuiden, de Algarve.

Met veel dagroutes, maar ook een complete 5-daagse rondreis. Een waardevolle aanvulling voor als je niet weet waar te beginnen met je verkenningstocht langs zo veel moois. Heel veel toeristische informatie en praktische tips maken dit boek compleet.
[ Koop Lannoo's Autoboek Portugal ]


Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →