Crowdfunding voor Quinta Rural in Noord-Portugal
 
CrowdFUNding voor vakantieparadijs in authentiek en puur Noord-Portugal

Natascha en Timo op zoek naar vrienden en investeerders voor hun Quinta Rural


Met veel passie, liefde voor de omgeving en hard werken hebben de Nederlandse Natascha en Timo hun prachtige Quinta Rural opgebouwd in Noord-Portugal. Inmiddels een geliefde plek bij vakantiegenieters die houden van rust, ruimte en ongerepte natuur. Maar door een verandering in de regelgeving moeten ze hun glamping tenten binnen een aantal jaren vervangen door vaste huisjes. Voor het laatste stukje financiering daarvan hebben ze een crowdFUNding opgezet. Hoe je kunt helpen? Bijvoorbeeld door lekker bij ze op vakantie te gaan!

Geweldige vakantiesfeer op Quinta Rural in Noord-Portugal
 

De Serra da Cabreira in Noord-Portugal. Natascha en Timo zijn verliefd op deze ongerepte streek. En met hen vele bezoekers van hun prachtige kampeerhoeve Quinta Rural. In de afgelopen vijf jaar is de quinta dan ook uitgegroeid tot een fijne vakantiestek voor iedereen die authentiek Noord-Portugal wil leren kennen. De schoonheid van de natuur, ongerept en wild. Oude tradities en folklore. Lekker actief zijn in de buitenlucht. Vakantie op Quinta Rural is genieten van Noord-Portugal in haar meest pure verschijning.

Helpen door te genieten van je vakantie

Natascha en Timo  willen graag hun passie blijven delen. Maar door een 'bug' in de regelgeving, gevalletje 'bad timing', hebben ze daar nu extra hulp bij nodig. Hoe je kunt helpen? Als je nu je vakantie boekt bij Quinta Rural, ga je niet alleen heel veel genieten... je steunt Natascha en Timo ook bij het behoud van hun prachtige initiatief op de lange termijn. Dat is een win-win!

Quinta Rural, prachtige camping-glamping in de bergen
 

Dankzij de duurzame en ecologische opzet van Quinta Rural, reikt het effect van jouw vakantie zelfs verder dan alleen vakantieplezier. Met je verblijf draag je ook een steentje bij aan het welzijn van de Mirandese ezels in Portugal, een soort die met uitsterven werd bedreigd. Een aantal van hen heeft inmiddels een vaste woonplek gekregen op de quinta. En natuurlijk steun je de plaatselijke economie op een plek waar de bewoners dit goed kunnen gebruiken. Iets waar Natascha en Timo zich ook sterk voor maken: ze werken zo veel mogelijk samen met lokale ondernemers voor inkopen, leuke uitstapjes en excursies. Dus eigenlijk: win-win-win!

10% korting met vakantievoucher

Heb je nog geen zicht op je vakantieplanning? Dan kun je ook een vakantievoucher aanschaffen (vanaf € 300). Die blijft 5 jaar geldig en geeft 10% korting op je toekomstige boeking van een boerenleeftent (t/m 2020) óf een gloednieuwe mountain logde cabin (vanaf juli 2018) óf een gerenoveerd, ruim hoeve-appartement (vanaf juli 2019). Leuk ook om cadeau te geven!

Hier lees je alle ins en outs over deze crowdFUNding (ook als je geld wilt uitlenen tegen een superaantrekkelijke rente!)

  Bezoek ook de website van Quinta Rural

Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →