Gezocht: gastschrijvers voor Portugal vakantie .info
 

Gezocht: gastschrijvers en -fotografen voor Portugal vakantie .info


Ken jij speciale (vakantie)plekjes in Portugal? En vind je het leuk om daarover te schrijven en foto's te maken? Meld je dan aan als gastschrijver voor Portugal vakantie .info.

Waar ga je heen in Portugal als je de rust van de natuur wilt ervaren, contact wilt maken met de plaatselijke bevolking of heerlijk authentiek wilt lunchen? Waar zijn de oude tradities nog springlevend en waar koop je ambachtelijk bereide producten? Wat zijn de beste surfspots of wandelroutes? Waar kun je ongestoord zwemmen in de natuur?

Voor de website Portugal vakantie .info ben ik op zoek naar gastredacteuren die willen schrijven over de onontdekte plekjes in Portugal (incl. foto’s).

Extra promotie voor jouw toeristenbedrijf of accommodatie

Misschien ben jij zelf ook werkzaam in het toerisme in Portugal. Organiseer je activiteiten voor reizigers of heb je een eigen B&B, camping of vakantiehuis. Dan weet je ongetwijfeld veel over de omgeving van jouw accommodatie of bedrijf.

Een gastartikel waarin je jouw kennis deelt, kan je dan mooie extra publiciteit opleveren. Je deelt jouw expertise met een groot publiek. En onderaan het artikel krijg je een uitgebreide 'infoburb'. Daarin kun je jouw eigen accommodatie of toeristische bedrijf voorstellen, uiteraard met foto en een waardevolle link naar je eigen website. Jouw artikel krijgt een mooie plaats op de website Portugal vakantie info. De tekst wordt waar nodig wat aangepast voor optimale leesbaarheid en vindbaarheid in Google. Verder draait het artikel mee in de promotiecaroussel van Portugal vakantie .info: het krijgt o.a. extra aandacht via de Facebook-pagina en in de inspiratiemails.

Kortom, een win-win situatie. Jij bent meer zichtbaar met je eigen business op een goed bezochte website. En Portugal vakantie .info kan haar lezers nog meer inside info geven over vakantie in Portugal.

Voorbeelden

Voorbeelden van gastartikelen kun je hier bekijken:

 

Interesse?

Heb je interesse in een gastartikel of wil je mee info? Stuur een bericht naar info@portugal-vakantie.info, dan mail ik je de details en voorwaarden.

Groet en tot mails, Annemarie Bruijgoms


P.S.: in de gastartikelen wil ik met name kleine, individuele ondernemers een podium bieden om hun bedrijf of accommodatie voor te stellen aan het publiek. Voor reisbureaus zijn er andere mogelijkheden. Stuur een mail naar info@portugal-vakantie.info voor meer info.

P.S.2: ben je niet zo'n schrijver, maar is fotograferen wel helemaal jouw ding? Neem dan ook gerust contact op, misschien kunnen we op andere manieren samenwerken.

Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →