Yogavakantie in de Algarve, bij Alegria
 

Kleinschalige yogavakanties in de Algarve

Echt ontspannen en volop tijd voor wat jou bezighoudt. Kijk jij daar ook zo naar uit? De Nederlandse Anouk en Dennis organiseren kleinschalige yogavakanties in de Algarve. De yogaweken zijn geschikt voor iedereen, geheel verzorgd én met vertrekgarantie.

Het oosten van de Algarve is een pareltje waar je compleet tot rust komt. Brede zandstranden, indrukwekkende achterlanden, schilderachtige vissersdorpjes en een authentieke sfeer. Dat klinkt toch als een ideale locatie om te genieten van een welverdiende yogaweek?

Oost-Algarve

Cacela Velha in Oost-Algarve
 

Alegria: vreugde

De kleinschalige yogaweken staan volledig in het teken van onthaasten en ontspannen. De naam, Alegria yogavakanties, is niet zonder reden gekozen. Alegria betekent 'vreugde' in het Portugees en dat is precies wat je (weer) ervaart als je dagenlang mag doen waar jij blij van wordt.

Wat heeft yoga voor jou in petto?

Yoga is voor iedereen, dus onze yogavakanties ook! Is yoga nieuw voor je? Of heb je ooit een yogales gevolgd en was je enthousiast? Dan past deze yogavakantie precies bij jou.

Anouk geeft met veel plezier laagdrempelige yogalessen in het Nederlands waar het niet gaat om het mooie plaatje maar om te luisteren naar je lichaam en stress gedag te zeggen. Verder wordt er 2x per week een Yoga Nidra-sessie gegeven.

Natuurlijk rol je de yogamat ook een keertje uit op het nabij gelegen strand. Het rustgevende geluid van de branding op de achtergrond brengt een heerlijke stilte in je hoofd.

Yoga op het strand van de Algarve
 

Klein en fijn

Volgens Dennis en Anouk gaat ontspannen beter in een kleine groep, daarom zijn er maximaal maar zeven deelnemers. De sfeer bij Alegria yogavakanties is positief, respectvol, persoonlijk en gewoon gezellig. Daardoor kan iedereen zichzelf zijn.

Compleet verzorgd en toch veel vrijheid

Als je op yogavakantie gaat, is het niet prettig als je ter plaatse nog van alles moet regelen of bedenken. Je komt immers om even pauze te nemen. Daarom is alles inclusief, het verblijf in een prachtige villa, alle maaltijden en drankjes, een ontspanningsmassage, twee gezamenlijke activiteiten en zelfs de luchthaventransfers.

Kleinschalige yogavakanties bij Alegria

Villa Eden, de locatie van de yogavakanties
 

Data en tarieven yogavakanties

Krijg je zin in een onvergetelijke yogavakantie naar Portugal? Dit zijn de data voor 2024. Kijk voor meer info en beschikbaarheid op de site en volg Alegria Yogavakanties op de Facebook-pagina. Ben je met een groep van vier tot zes mensen? Dan is een privé-yogaretraite misschien iets voor jou en je vriendinnen, zussen of collega's!

De yogavakanties hebben vertrekgarantie en gaan zeker door. Is de yogavakantie van je keuze al volgeboekt, stuur een mailtje om op de wachtlijst te komen.
Leuk als je er ook bij bent. Voel je welkom.

Zonnige groet
Anouk & Dennis
www.alegriayogavakanties.nl
info@alegriayogavakanties.nl
 


Dit is ook interessant:
Body & mind vakantie in PortugalWellness vakanties in Portugal
De mooiste wellnessvakanties in Portugal, zoals yoga en coaching, vind je op Bijzonder Portugal.
De Algarve, PortugalAlgarve
De mooiste stranden en bezienswaardigheden in de Algarve.
Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →