Outdoor vakantie met Tugar in Noord-Portugal
 

Actieve outdoor trip in Noord-Portugal voor gezinnen of vrienden

Tijdens je vakantie lekker actief bezig zijn in de ongerepte natuur van Noord-Portugal. Vanaf het voorjaar van 2015 kun je met Tugar het prachtige Geopark van Arouca ontdekken. Ook staat een dagje Porto op het programma. Leuk om te doen met je gezin of vrienden.

Kanotocht op rivier in Noord-PortugalHet nieuwe arrangement van Tugar - specialist in avontuurlijke vakanties - biedt natuur, actie en cultuur. Na aankomst in Porto, verblijf je eerst een nacht in deze stad vol historie.

De volgende dag brengen de mensen van Tugar je naar het unieke Geopark van Arouca, op een klein uurtje van Porto. Het geopark is door UNESCO aangemerkt als geologisch erfgoed. Op deze ongerepte plek ga je drie dagen actief de omgeving verkennen.

Wandeling, kanotocht en jeepsafari

Authentieke dorpjes in Noord-PortugalHet arrangement start met een wandeling. Onderweg kom je langs een van de grootste watervallen van Europa. Ook is er op de route de mogelijkheid om te klimmen. De volgende dag vaar je tijdens een kanotocht over een schitterende rivier. Tot slot bezoek je de schilderachtige dorpjes in Arouca tijdens een jeepsafari. Onderweg geniet je van een regionale lunch.

Tijdens je actieve verblijf in het geopark is er ook tijd om te relaxen en te genieten van de omgeving. Je overnacht in een kleine, luxe quinta met zwembad aan de rand van een dorpje.

Luxe quinta in geopark Noord-PortugalHet outdoor arrangement is mogelijk met een groep vanaf 4 personen (tot maximaal 14). De trip is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Met jongere kinderen, of met mensen die minder goed ter been zijn, is een aangepaste, lichtere wandeling mogelijk. De rest van het programma kan iedereen meedoen.

Tugar biedt het arrangement aan inclusief accommodatie. Tijdens de 3-daagse outdoor trip zijn inbegrepen: ontbijt, diner, activiteiten, versnaperingen na de activiteiten, materiaal voor de kanotocht, lunch tijdens¬†de jeepsafari, regionaal transport en verzekering tijdens de activiteiten. Prijs: vanaf € 600/persoon.

Meer informatie over de outdoor trip vind je op de website van Tugar.

Tugar is het eenmansbedrijf van de Nederlandse Marisa. Zij werkt samen met kleine, lokale bedrijfjes. Marisa wil toeristen graag de natuurlijke rijkdom van Noord-Portugal laten ervaren.


Dit is ook interessant:
Minho, het groene noorden van PortugalMinho, Noord-Portugal
Toeristische informatie over de groenste streek van Portugal.
Outdoor sporten in PortugalOutdoor vakanties Portugal
Meer outdoor vakanties in Portugal: een overzicht van het aanbod op Bijzonder Portugal.
Ja, ik wil graag tips.
Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek:
de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
12 Mooiste bezienswaardigheden van Portugal
* Gratis inspiratiemail,
verschijnt max 2x per maand.
Wij respecteren jouw privacy.
Laatste vakantienieuws & tips

Met de auto naar Portugal: routes & tips
Bonfim in Porto, een goed bewaard geheim
Street art in Lissabon: de beste hotspots
Costa Verde, groene kust van het noorden
Rondreis per auto, van Porto naar Algarve
Rondreis Algarve: routes & tips
Portugal met kinderen: adresjes & tips
Algarve: mooiste plekken & vakantietips

Meer vakantienieuws & tips →

Iets nieuws te melden? Neem contact op via info@portugal-vakantie.info.

Overzicht van alle vakanties →